Hyab Daruszerviz Kft.

Cégünk, a HYAB Daruszerviz Kft. csúcsteljesítményű emelőgépek értékesítésével, szervizeléssel, fix- és billenő felépítmények gyártásával foglalkozik.

Kinek is tudunk segíteni?

Felhasználásuk szerteágazó, de íme néhány terület a teljesség igénye nélkül:

- építőipari cégek, építőanyag kereskedések
- villamos hálózat karbantartó, fejlesztő és telepítő vállalkozások
- speciális gépek szállításával és daruzással foglalkozó cégek
-erdészetek, erdészeti vállalkozások
- faipari feldolgozó cégek
- fafuvarozó vállalkozások
- hulladékkezeléssel foglalkozó vállalkozások

Mikor indultunk?

2010-ben alapítottuk vállalkozásunkat, amely a HIAB cégcsoport kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon.

Mi értékesítjük többek között a:

- Hiab hidraulikus rakodódarukat (1-130 tm)
- Loglift, Jonsered erdészeti- és ipari rakodódarukat (6-26 tm)
- Effer hidraulikus rakodódarukat (1-270 tm)
- Multilift konténeremelőket
- Moffett hordozható emelővillás targoncákat.

Mik is a céljaink?

Célunk, hogy partnereink, minél ergonomikusabban kialakított emelőgépekkel tudjanak dolgozni és ezek a felépítmények költséghatékony, ugyanakkor innovatív  technikákkal felvértezve hosszútávon is szolgálják a vállalkozásuk sikerességét.

Napjaink nagy kihívása, hogy a technológiai fejlődés minél jobban elősegítse és csökkentse az adott tevékenységhez szükséges munkaerőt és a ráfordított időt. Az új technológiák bevezetése törekedjen a balesetveszély minimalizálására, a minél kényelmesebb és precízebb vezérélések kifejlesztésére.

Az előbb említett kihívásokra reagálva a HIAB cégcsoport a következő lehetőségeket kínálja:

- darufülkéből történő vezérlés
- rádiótávvezérléssel történő irányítás
- „virtuális” daruvezérlés, amelyet a HIAB technológiája valósít meg. Ez nem más, mint a valóságos kép megjelenése 3D szemüvegen keresztül.

Célunk, hogy - az egyéni igényeket figyelembe véve - olyan felépítményekkel segítsük a vállalkozókat, vállalkozásokat, amelyek hosszútávon nagyon megbízható és minden igényt kielégítő emelési feladatokat legyenek képesek ellátni. Garancia erre az is, hogy emelőgépeink minőségben, tartósságban, megbízhatóságban világelsők.

 

Mivel tudunk még szolgálni?

Természetesen szolgáltatásaink között kiemelt szerepet játszik az alkatrészellátás is. Meggyőződésünk, hogy a HIAB alkatrészellátási rendszer páratlan a világon. Ez a rugalmas és gyors vevőcentrikus szemlélet párosul cégünk magyarországi alkatrészbázisával 3 telephelyen is. Nagyon kedvelik Ügyfeleink, hogy 24-48 órán belüli tudjuk biztosítani az esetleges meghibásodott alkatrészek pótlását. A külföldről rendelt alkatrészeket igény esetén egyenesen az ügyfél telephelyére szállítjuk.

További szolgáltatásainkról a „Szolgáltatások”, alkatrésszel kapcsolatban a „Tartozékok” menüpontban olvashatnak részletesebben.

Országosan lefedett szervizhálózatunk Szolnokon, Üllőn és Cserszegtomajon magas szaktudású, problémahelyzetekben jártas és motivált kollégákból áll. Szükség- és igény esetén helyszíni szervizelést is vállalunk.
Szervizautóinkat, szerszámkészletünket igyekszünk folyamatosan fejleszteni, törekedve a minél hatékonyabb és gyorsabb problémaelhárításra.

Az Önök megelégedése, a MI sikerünk is.

Tudjuk, hogy amíg egy komplett darus felépítménnyel szerelt jármű iránti igény gondolati síkon megfogalmazódik, összeépítésre és átadásra kerül, azt számos egyeztetés és személyes találkozó kell, hogy megelőzze. Ez mind annak érdekében történik, hogy a lehető legoptimálisabb termék jöhessen létre.

Bármilyen kérdés esetén keressenek bennünket bizalommal!

Érdemes körbenézni szolnoki telephelyünkön, ahol új- és használt darukat is megtekinthetnek. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy folyamatosan bővülünk, fejlődünk és számos visszatérő, valamint egyre több új ügyfelünk maximális megelégedéssel és bizalommal keres bennünket.

Számunkra ez a jövő záloga.

 

Bacsik László Cégvezető