Hordozható targonca

MOFFETT - Hordozható targonca

A MOFFETT targonca egy olyan lehetőséget kínál, amelynek segítségével a tehergépjárműről történő lerakodást függetlenné teheti szállítási helytől és időtől. A targonca a gépjármű mögé felcsatlakoztatható, így azt a jármű vezetője magával viheti. A kezelő részére lehetővé teszi, hogy hordozó járműre másodpercek alatt fel- és leszerelje a targoncát távirányító segítségével anélkül, hogy magába a targoncába be kellene szállnia.

A MOFFETT az intelligens és fenntartható rakománykezelési megoldások egyik úttörője. Ajánljuk ipari gáz, mezőgazdaság, építőipar, hulladékgazdálkodással és újrahasznosítással foglalkozó cégektől kezdve bármely munkafolyamat megsegítésére vagy akár a logisztikai területekre. Az átfogó modellválaszték az évek során folyamatosan bővült, kikövezve az utat egy újabb technológiai mérföldkő előtt – a Világ első lítium-ion akkumulátorral szerelt elektromos meghajtású hordozható targoncája előtt.

A MOFFETT E-Series modellek új mércét állítanak fel a környezettudatos technológiát követő gyártók körében, melyek jelentősen csökkentik az üzemeltetési költséget a környezetterhelés minimalizálása mellett. Nézze meg kínálatunkat! A kép mellett található linkek segítenek Önnek elmélyülni a

MOFFETT világában!