HIAB rakodódaru

A NÉV kötelez

- Több, mint 100 különböző típus, több ezer variációs lehetőséggel.
- 1-140 tonnaméteres kapacitás-tartomány.
- 2-34 méteres gémkinyúlás.

A világszínvonalú HIAB-SPACE daruvezérlési és felügyeleti rendszer gondoskodik a gyors, pontos és biztonságos üzemeltetésről, minimalizálva a kezelőket és a környezetet érintő kockázatokat. Befektetésének gyors megtérülését a HIAB daruk kiemelkedő minősége, megbízhatósága és tartóssága, illetve a HIAB által kínált korszerű szerviz- és karbantartási megoldások biztosítják!

Okos választás vállalkozások számára!

Az egyre nagyobb daruzási magasságnak és gémkinyúlásnak való megfelelés, illetve az iparági kihívásokra való reagálás egyaránt hatalmas feladatot jelent. A HIAB élen jár a professzionális, minden igényt kielégítő hidraulikus rakodódaruk gyártásában, segítve a vállalkozásának útjába kerülő rakodási és emelési kihívások kezelését. Egy HIAB építőipari rakodódaruba történő befektetéssel kiemelkedő színvonalú értékesítés utáni szolgáltatásban lesz része, ideértve a műszaki háttértámogatást, szervizhátteret és az eredeti alkatrészek 24 órán belüli elérhetőségét. /Erről részletesebben a Szolgáltatások és a Cégbemutató menüpontban olvashat/. Biztosak vagyunk benne, hogy egy tudatosan kiválasztott HIAB daru megvásárlása kiemelkedően támogatja cégének üzleti hatékonyságát, sikerességét daruzási feladataik precízebb, gyorsabb és biztonságosabb végrehajtásának köszönhetően!

Milyen darut is keres?

Az alábbi 4 csoportban a HIAB építőipari darukat találja meg a legkisebbtől a legnagyobbig. A képek mellett található linkre kattintva a prospektusokból, illetve a HIAB gyári honlapjáról is tájékozódhat, ahol minden jelenleg rendelhető típust megtalál.