MULTILIFT - Konténeremelő

FEDEZZE FEL A MULTILIFT TERMÉKCSALÁDOT!

A MULTILIFT konténeremelő minden iparágban rendelkezésre áll, az építőiparon keresztül, a hulladékkezelésen át az újrahasznosításig és még azon is túl. A speciális megoldásokkal és személyre szabott termékválasztékkal szinte minden vevői igényt kielégít.

A digitalizáció gyors ütemben változtatja meg a világot. Az innovációk pedig a termelékenység, a hatékonyság és a biztonság határait feszegetik. A MULTILIFT elkötelezettsége az úttörő technológia iránt élen jár, amit az is bizonyít, hogy már a HiVision vezérlési technológiát is sikeresen tesztelték és alkalmazzák a legtöbb típusa esetében!

A MULTILIFT HORGOS ÉS LÁNCOS EMELŐBERENDEZÉSEK A KONTÉNEREMELÉS CSÚCSÁN!

A MULTILIFT konténeremelőket két nagy csoportra osztjuk. Azonban ezen belül számtalan variáció és altípus létezik, attól függően, hogy az Ön számára mi a fontos és mi a cél.

A MULTILIFT a Világ első számú konténeremelő gyártója, amely a gyorsasága mellett, a legprecízebb és a legbiztonságosabb, így a leghatékonyabb vezérlést teszi lehetővé! A jelenleg rendelhető típusok teljes palettáját megtalálja a képekre kattintva, a videóknál pedig kellemes nézelődést kívánunk!