Sajtóközlemény – Adaptív technológiai eszközfejlesztés a Hyab Daruszervíz Kft-nél

innoLignum SOPRON 2018 – Jubileumi Erdészeti és Faipari szakvásárra és rendezvénysorozat
2018-09-10
Sajtóközlemény – Munkavállalói képzések a HYAB Daruszervíz Kft.-nél
2020-06-30

A HYAB Daruszervíz Kft. 30 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” tárgyú pályázati kiíráson „Adaptív technológiai eszközfejlesztés a HYAB Daruszervíz Kft.-nél” című, GINOP-2.1.8-17-2018-02480 azonosító számú pályázat keretében. 

 

A HYAB Daruszervíz Kft. 2010-ben alakult, fő tevékenysége a tehergépjárműre szerelhető építőipari-, erdészeti- és hulladékrakodó daruk, hordozható targoncák, emelőhátfalak és a hozzá tartozó kiegészítők értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása. Magas műszaki színvonalú termékei piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza, szervízhálózata országos hatókörű.

A projektben 3 berendezés beszerzése valósult meg:

  1. Szemcseszóró terem, szóróház: A szóróház lehetővé teszi a nagyméretű munkadarabok szemcsés homokszórását zárt térben. Munkadarabtól függően más-más szóróanyaggal történhet a szórási folyamat. A korrózióvédelem szempontjából nagy jelentőséggel bír a munkadarabok fémtiszta felületének létrehozása.
  2. Festőcsarnok, festőkabin: A zárt terű festő-szárító kabinoknak köszönhetően kiváló minőségben végezhető az előkészítés, a fényezés (festés) és a szárítás egyaránt. Autófényezésre, műanyag alkatrészek magasfényű festésére kiválóan alkalmasak.
  3. CNC Plazmavágó: A robusztus acélvázzal és szabadon álló kezelőpulttal rendelkező asztal a fémmegmunkáló műhelyben került elhelyezésre. A kiváló szerkezeti és anyagminőség, valamint az egyedülálló vezérlőszoftver lehetővé teszi mindenféle fém vágását, különféle vastagságban, kiváló vágási minőségben.

 

A technológiai fejlesztéssel a gyártási és szerviz szolgáltatási paletta bővült, lehetővé vált az egyedi vevői igényekre szabott alkatrészek előkészítése, gyártása.

A tényleges befejezés dátuma: 2019.07.08.

A projektet az Európai Unió támogatásával a HYAB Daruszervíz Kft. valósítja meg. A támogatás összege 30.000.000.- Ft, a támogatás intenzitása 45,19%.

[:hu]IMG_5581[:][:hu]IMG_5581[:]
[:hu]IMG_5579[:][:hu]IMG_5579[:]
[:hu]IMG_4936[:][:hu]IMG_4936[:]
[:hu]IMG_4937[:][:hu]IMG_4937[:]
[:hu]IMG_5524[:][:hu]IMG_5524[:]
[:hu]IMG_5526[:][:hu]IMG_5526[:]

Comments are closed.

Cover for Hyab Daruszerviz Kft
1,077
Hyab Daruszerviz Kft

Hyab Daruszerviz Kft

HYAB Daruszerviz Kft.
5000 Szolnok, Besenyszögi út 0458/2 Hrsz.
GPS: N47.20148 - E20.23397
2225 Ü

2 héttel ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
HIAB X-HiDuo 228 E-4 hidraulikus rakodódaru, Renault UPZ64A alvázra szerelve,Meiller platóval ésHIAB kétcsészés kanállal.info@hyab.hu ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

2 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
Hulladékhasznosításra készen:Loglift F 105 ZT 77 rakodódaru ésMultilift Ultima 21S59 horgos konténeremelőVolvo FM 430 típusú alvázra szerelve.info@hyab.hu ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

3 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
Álmodd meg és mi elkészítjük.Felépítményezés lépésről lépésre.Dream it and we will make it.Superstructure step by step.info@hyab.hu ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

3 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
Bízzunk benne, hogy ritkán lesz rá szükség: youtu.be/dE3QKvJctvY ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

3 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
MEZŐGAZDASÁGI GÉPSZERELŐ, AUTÓSZERELŐ, HIDRAULIKA SZERELŐÜllői telephelyünk szervizcsapatát bővítjük!A HYAB Daruszerviz Kft. az ipari mobil rakodódaruk első számú világmárkájának, a svéd HIAB cég kizárólagos magyarországi képviselete.Telephelyeink teljeskörű szervizszolgáltatást nyújtanak hidraulikus daruk javításához.Fényképes önéletrajzokat az info@hyab.hu címre várjuk.Várjuk új kollégák jelentkezését az alábbi munkakörökbe:HIDRAULIKASZERELŐMEZŐGAZDASÁGI GÉPSZERELŐAUTÓSZERELŐMunkavégzés helye:ÜLLŐ, Zöldmező u.Pályakezdőként is jelentkezhetsz!Tanuld meg a szakmát nálunk!Fényképes önéletrajzokat az info@hyab.hu címre várjuk.Az álláshoz tartozó elvárások:- Műszaki beállítottság- Jó problémamegoldó képesség ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook