Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a Hyab Daruszervíz Kft.-nél

A Hyab Daruszervíz Kft. napelemes fejlesztése
2021-06-30

A kedvezményezett neve: HYAB Daruszervíz Kft.

A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a Hyab Daruszervíz Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 27.500.000.- Ft

A támogatás mértéke: 53,77%

A projekt tartalmának bemutatása:

A HYAB Daruszerviz Kft-t az építőiparban, az erdészetben és a hulladékgazdálkodásban tevékenykedő cégek egyre jobban megismerik. Megnőtt az igény az egyedi gépjármű felépítmények összeállítása iránt is. A vállalkozás saját tulajdonú telephelyén több üzemcsarnokkal (épületegyüttessel) rendelkezik. A beruházás olyan eszközök és berendezések beszerzését jelentette, amelyek a munkafolyamatokat gyorsítják, elősegítve ezzel a vállalkozás termelékenységének növelését.

 

A projekt keretében 6 nagyértékű tárgyi eszköz került beszerzésre:

 

  1. raktározáshoz állványrendszer a 4. épületbe (LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft.)

Az új állványrendszer kialakítása a kisebb és közepes méretű alapanyag tárolását hivatott megoldani. Logisztikai szempontból átlátható, jól rendezett és könnyen kezelhető/hozzáférhető.

  1. raktározáshoz állványrendszer az 5. épületbe (LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft.)

Az 5. épületbe elhelyezett kívánt állványrendszer a nagy méretű és nagy tömegű alapanyagok, valamint a túlméretes tartozékok átlátható és hatékony raktározását szolgálja.

  1. híddaru a 6. épületbe (Konecranes Kft.)

A nagy teherbírású híddaru elhelyezése és beüzemelése megoldja a nagy súllyal rendelkező alapanyagok rendeltetési helyére történő mozgatását.

  1. HIAB hidraulikus rakodódaru az 5. épületbe (HIAB AB – Svédország)

A tehergépjárművek felépítményezéséhez kapcsolódó precíziós feladatok elvégzéséhez, az alkatrészek mozgatásához elengedhetetlen eszköz. A szervizcsarnok belső területén dolgozó kollégák napi munkavégzését felgyorsítja, egyúttal hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi.

  1. MOFFETT targonca (HIAB AB – Svédország)

A kivételes tulajdonságokkal rendelkező tereptargonca könnyedén szállítja a beérkező alapanyagokat. Tereptulajdonságait nagymértékben ki tudjuk használni a telephelyen a csarnokok között is a rendelkezésre álló alkatrészek mozgatásában.

  1. Jungheinrich EJC M13 ZT – elektromos gyalogkíséretű targonca (Jungheinrich Hungária Kft.)

Az új magas állványrendszer kiszolgálására tökéletesen alkalmas a 3.300 mm emelési magasságú eszköz. Megkönnyíti és felgyorsítja a logisztikai munkatársak napi tevékenységét.

 

A projekt befejezési dátuma: 2021. december 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02889

 

 

 

[:hu]IMG_1895[:][:hu]IMG_1895[:]
[:hu]IMG_0426[:][:hu]IMG_0426[:]
[:hu]IMG_9853[:][:hu]IMG_9853[:]
[:hu]IMG_2820[:][:hu]IMG_2820[:]

Comments are closed.

Cover for Hyab Daruszerviz Kft
1,082
Hyab Daruszerviz Kft

Hyab Daruszerviz Kft

HYAB Daruszerviz Kft.
5000 Szolnok, Besenyszögi út 0458/2 Hrsz.
GPS: N47.20148 - E20.23397
2225 Ü

2 héttel ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
HIAB X-HiDuo 228 E-4 hidraulikus rakodódaru, Renault UPZ64A alvázra szerelve,Meiller platóval ésHIAB kétcsészés kanállal.info@hyab.hu ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

2 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
Hulladékhasznosításra készen:Loglift F 105 ZT 77 rakodódaru ésMultilift Ultima 21S59 horgos konténeremelőVolvo FM 430 típusú alvázra szerelve.info@hyab.hu ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

3 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
Álmodd meg és mi elkészítjük.Felépítményezés lépésről lépésre.Dream it and we will make it.Superstructure step by step.info@hyab.hu ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

3 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
Bízzunk benne, hogy ritkán lesz rá szükség: youtu.be/dE3QKvJctvY ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook

3 hónappal ezelőtt

Hyab Daruszerviz Kft
MEZŐGAZDASÁGI GÉPSZERELŐ, AUTÓSZERELŐ, HIDRAULIKA SZERELŐÜllői telephelyünk szervizcsapatát bővítjük!A HYAB Daruszerviz Kft. az ipari mobil rakodódaruk első számú világmárkájának, a svéd HIAB cég kizárólagos magyarországi képviselete.Telephelyeink teljeskörű szervizszolgáltatást nyújtanak hidraulikus daruk javításához.Fényképes önéletrajzokat az info@hyab.hu címre várjuk.Várjuk új kollégák jelentkezését az alábbi munkakörökbe:HIDRAULIKASZERELŐMEZŐGAZDASÁGI GÉPSZERELŐAUTÓSZERELŐMunkavégzés helye:ÜLLŐ, Zöldmező u.Pályakezdőként is jelentkezhetsz!Tanuld meg a szakmát nálunk!Fényképes önéletrajzokat az info@hyab.hu címre várjuk.Az álláshoz tartozó elvárások:- Műszaki beállítottság- Jó problémamegoldó képesség ... TovábbiakKevesebb
View on Facebook