Sajtóközlemény – Munkavállalói képzések a HYAB Daruszervíz Kft.-nél

Sajtóközlemény – Adaptív technológiai eszközfejlesztés a Hyab Daruszervíz Kft-nél
2019-07-08

A hatékonyság megtartása és növelése érdekében a projekt célja a meglévő alkalmazottak szakismereteinek bővítése. Belső képzéseket tartunk az új géptípusok és a hozzá tartozó informatikai szoftverek elsajátítása érdekében. Szeretnénk fiatalokat, pályakezdőket is alkalmazni, vállaljuk a
projekt végéig 2 fő részére tanulószerződéssel a gyakorlati oktatás megszervezését.

A kft a gyártás minőségének és gyorsaságának a növelése érdekében az elmúlt évben technológiai fejlesztéseket végzett, egy felületkezelő szóróterem és egy festőterem létesítését. Az elvégzett beruházások is megkövetelik a jól képzett szakembert. A projektben szereplő szakmai képzések a 29.20 Gépjármű-karosszéria, pótkocsi gyártása tevékenységhez kapcsolódnak, amely szerepel az Irinyi Tervben is.

Digitális kompetenciafejlesztést támogató programnak a projektben a cad-cam informatikus képzés feleltethető meg, amelynek elvégzésével a munkatárs képessé válik alkalmazást (szoftvert) tervezni és fejleszteni, 2D műszaki rajzot, 3D alkatrészmodellt készíteni, két- és háromtengelyes cnc megmunkálást tervezni, előkészíteni, szimulációkat, geometriai méréseket elvégezni. A CAD-CAM informatikus OKJ képzés kapcsolódik az IPAR 4.0-hoz is: a felépítmények tervezéséhez és gyártásához szükséges az informatikai képzettség, a szoftverismeret és tervezői tudás.

A képzéseken saját munkavállalók vesznek részt. A képzések célja a munkavállalók szakmai ismereteinek bővítése, az önálló munkavégzésre való képességük növelése, ezáltal a kft termelékenységének, munkahatékonyságának növelése.

[:en]IMG_4631[:][:en]IMG_4631[:]
[:en]IMG_4599[:][:en]IMG_4599[:]